Sleutelstad organiseert Cultuur071 – Live in Concert

Op 16 juli aanstaande verruilt het Sleutelstad radioprogramma Cultuur071 de studio voor een klassepodium. In het culturele hart van de stad presenteert Sleutelstad 93.7 FM: ‘Cultuur071 – live in concert‘.

In de afgelopen twee seizoenen zijn op zaterdagochtend al heel wat artiesten de revue gepasseerd. Sommigen fris en monter, anderen brak of zelfs nog wakker. En nu presenteert de crème de la crème van de Leidse muziekscéne zich in het Scheltema dat tot een bijzonder pop-podium is omgetoverd, je komt oren tekort!

Cultuur071 – Live in Concert kent een indrukwekkende lineup:

Tom Beek & Vivienne Aerts & Frans Heemskerk
The Cannonball Johnsons
Rémon Beeftink
Jeffrey Heidstra
Olaf Caarls
Rian Evers
NASKA
The Stream
‘t Valies
Ed Citroen

Cultuur071 – Live in Concert begint woensdag 16 juli om 20.00 uur in Scheltema, Marktsteeg 1 te Leiden. De toegang is gratis.

Cultuur071 is het wekelijkse radioprogramma van Sleutelstad FM dat iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur wordt uitgezonden. Naast muziek komen hier allerlei culturele activiteiten in Leiden en de regio aan bod met tal van gasten uit het brede Leidse aanbod.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×