Vrijwilligers van de voedselbank op de "oude" locatie (Foto: PR)

Leidse voedselbank verhuist naar groter pand

Op vrijdag 11 juli verhuist de Voedselbank Leiden e.o. naar een groter pand schuin tegenover de huidige locatie. De verhuizing is noodzakelijk geworden vanwege de groeiende vraag. “Het huidige pand veel te klein is geworden om wekelijks honderden klanten en tientallen vrijwilligers op te vangen,” vertelt een woordvoerder van de Voedselbank. “Ook de opslagruimte voor levensmiddelen is te krap geworden.”

Met steun van de gemeente Leiden is het gelukt om een veel groter pand te huren dat, hopelijk, weer jaren zal voldoen. In september zal de officiƫle opening van het pand aan de Willem Barentzstraat 37 plaatsvinden, maar tot die tijd is de voedselbank natuurlijk gewoon geopend.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×