Roeiers van de lichte eerstejaarsacht van Asopos (Foto: PR)

Studentenroeiers van Asopos de Vliet winnen landelijke titel

De roeiers van de eerstejaars lichte acht van Asopos de Vliet heeft zaterdag het Eerstejaarsklassement gewonnen. Door als tweede over de streep te komen haalden zij voldoende punten om voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging de winst binnen te halen. Het Eerstejaarsklassement is een serie landelijke roeiwedstrijden waar alle eerstejaarsroeiers hun krachten meten. Per behaalde plek op een wedstrijd worden punten toegekend die uiteindelijk leiden tot het overall klassement.

Alle studentenroeiverenigingen varen mee in de Eerstejaarsklassement, het is dus opvallend dat alle grotere verenigingen verslagen achterbleven en de felbegeerde winst mee ging naar Leiden. De roeiers die voor Asopos de Vliet het Eerstejaarsklassement hebben gewonnen zijn Adriaan de Vos, Thom Hofman, Siddiq Raams, Lex de Gouw, Joost Kempers, Gilles Ottervanger, Scott Kannekens, Luc van Vught en als stuur Saranda Ombashi.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×