Burgemeester Lenferink hoopt dat Oranje zondag in de finale tegen Duitsland moet spelen om zo revanche te nemen voor het verlies in 1974 toen de twee landen ook tegenover elkaar stonden op een wk voetbal. (Archieffoto: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Leidse kroegen vanavond langer open

Vanwege het succes van Oranje op het WK heeft burgemeester Lenferink besloten om de uiterste binnenkomsttijd voor de Leidse horecabedrijven vanavond te verruimen. Die verruiming geldt bij winst vanavond ook voor de finale die dan aanstaande zondag wordt gespeeld. De café’s mogen dan tot 02.00 uur publiek toelaten in plaats van tot 01.00 uur.

Audiofragment: Burgemeester Lenferink over de verruimde tijden voor de Leidse horeca tijdens de rest van het wk.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×