Ook C1000 Diamantplein wordt Jumbo

De C1000 supermarkt aan het Diamantplein in de Hoge Mors sluit op 16 augustus de deuren en wordt omgevormd tot Jumbo. Het is daarmee de derde Jumbo winkel in Leiden. Vanaf woensdag 3 september kunnen de inwoners van het Morskwartier terecht in de nieuwe Jumbo winkel. De 800 m2 tellende nieuwe Jumbo krijgt onder meer een versplein met een ruime assortiment dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van de huidige C1000 winkel in Winkelcentrum Diamantplein kunnen vanaf woensdag 30 juli Jumbo verhuiszegels sparen. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij de nieuwe Jumbo inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro.

In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. De medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe medewerkers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×