Huiskat overleeft beschieting in Rijnsburg niet

Tussen 3 en 4 juli heeft een nog onbekende dader in de omgeving van de Langevaart in Rijnsburg een kat beschoten met een luchtdrukwapen. Een dierenarts moest de kat laten inslapen vanwege de opgelopen verwondingen. De politie is op zoek naar de dierenbeul. De politie vermoedt dat de kat in de omgeving van de Langevaart is beschoten, omdat hij daar regelmatig in de buurt van de kerk rondscharrelde.

De kat was een roodharige Europese korthaar met een witte neus, een witte bef, witte buik en witte poten. Hij was van neus tot kont ongeveer 30 centimeter lang. Hij werd op vrijdagochtend 4 juli rond 7.00 uur door zijn baasje zwaargewond bij de woning gevonden. 

De politie vraagt getuigen om zich te melden door 0900-8844 te bellen. Anoniem tips doorgeven kan ook. Bel daarvoor met Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×