Duizenden bezoekers voor eerste Glibberbal

1

Mede dankzij het stralende weer was het gisteren enorm druk in het Huigpark bij de Maresingel waar duizenden belangstellenden waren afgekomen op de Leidse variant van Ter land, ter zee en in de lucht. Het aantal deelnemers viel wat tegen, ook omdat er een aantal niet op kwam dagen.

‘Snel naar de Bel’ betekent in een zo origineel mogelijk versierde kar of wagen zo snel mogelijk de vijf meter hoge schans af naar de bel die aan het einde van het plankier boven het water hing. Bellen en droog blijven was er dus niet bij, maar dat is juist een deel van de pret, zo vertelde ook Barry Bakpak die het geheel presenteerde.

Lallen, vallen, optredens en een flyboardshow, gisteren tijdens het Glibberbal. (Video: Chris de Waard).

Delen

1 reactie

  1. petra hoogeveen op

    Leuke foto’s! Maar waar is de kar die de prijs voor de orgineelste kar heeft gewonnen van de Selsie uit Voorschoten gebouwd door Vincent Mittelmeijer van JDSTAAL uit Leiden

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline