Op 4 juli werd bij de Zijldijk, ter hoogte van de winkels, het stoffelijk overschot uit het water van de Zijl gehaald. Het blijkt te gaan om een 30-jarige man uit Eritrea. (Foto: Twitter).

Verdrinkingsslachtoffer Leiderdorp is 30-jarige man uit Eritrea

De identiteit van het stoffelijk overschot dat op vrijdag 4 juli in het water langs de Zijldijk in Leiderdorp werd aangetroffen, is bekend. Het gaat om een 30-jarige man afkomstig uit Eritrea. De man had geen vaste woon- en verblijfplaats. De recherche heeft geen aanwijzingen gevonden dat er sprake zou kunnen zijn van een misdrijf. De man is door verdrinking om het leven gekomen.

Naar aanleiding van de uitzending van Team West, het regionaal opsporingsoprogramma van Omroep West, waar een foto en kleding van de overleden man werden getoond, reageerde een familielid van de overleden man. De recherche onderzocht de informatie en kon zodoende de identiteit van de man vaststellen. Familieleden hebben de overleden man geidentificeerd, het stoffelijk overschot wordt aan hen overgedragen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×