Viviënne Aerts en Tom Beek sloten de avond af. (Hoofdfoto: Emile van Aelst, reportage J.P.Kranenburg). Zie ook het verslag van de avond dat Emile maakte voor zijn eigen weglog: http://www.leidseglibber.punt.nl/content/2014/07/Zomerse-Cultuur-071-ging-live-in-Scheltema.

Cultuur071 sluit seizoen af met concert in Scheltema

Het Sleutelstad-programma Cultuur071 heeft het seizoen afgelopen woensdagavond afgesloten met een avondvullend podiumprogramma in Scheltema Leiden. Een hele serie Leidse en aan Leiden verbonden artiesten verzorgde tussen 20.00 uur en 01.00 uur optredens in het theatercafé in de Marktsteeg. Scheltema was voor de gelegenheid sfeervol aangekleed, zodat er een relaxte zwoele zomeravondsfeer heerste.

De avond begon rustig met een aantal optredens in de kleine zaal waar onder andere troubadour Ed Citroen uit Voorschoten luisterliedjes zong terwijl hij zichzelf op de gitaar begeleidde. Ondertussen werd het steeds drukker in Scheltema en verplaatsten de optredens zich naar de grote zaal.

Op het podium achtereenvolgens The Cannonball Johnsons, Remon Beeftink, Jeffrey Heidstra & The Bitches, NASKA, The Stream en een gelegenheids jazztrio bestaande uit Tom Beek, Frank Heemskerk en Viviënne Aerts.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×