Twee kwekerijen gevonden in garageboxen

2

Woensdag is in twee garageboxen aan de Purcellstraat in Leiden een hennepkwekerij aangetroffen. Na een melding gingen agenten een kijkje nemen. Dat werd ze makkelijk gemaakt, want een van de garageboxen stond open. Binnen werd een kwekerij ontdekt. Op basis van sporen die de politie ter plaatse aantrof, werd besloten om ook de naastliggende garagebox te openen. Ook daar bleek een kwekerij in werking. Beide kwekerijen zijn ontmanteld.

hennep2.png

De recherche van Leiden doet verder onderzoek naar de kwekerijen.

hennep3.jpg

Delen

2 reacties

  1. Piter R. de Fries op

    Vroeger moest iemand wat kunnen en niet al te dom zijn om toegelaten te worden tot het gilde der criminelen. Tegenwoordiger mag iedereen misdadiger worden. Dat krijg je nu eenmaal met die deregulering. 🙂

  2. Wakker Nederland op

    Mooi zo. Huurcontract per onmiddellijk beëindigen, Tokkietuig woning uitzetten en mensen er in die zich wel netjes aan de huurvoorwaarden van de woningverhuurder houden en al jaren op de wachtlijst voor een huurwoning staan in de gemeente Leiden.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline