Bron afbeelding: Panoramio.

Schooldirecteur De Haan van Visser 't Hooft Lyceum vertrekt

Directeur Truus de Haan van het Visser ’t Hooft Lyceum in Leiden heeft haar functie neergelegd en vertrekt bij de school. Reden voor haar vertrek is dat het leiding geven aan de school haar zwaar viel. De functie wordt overgenomen door interim-bestuurder Co Huisman. 

In 2012 kwam De Haan in dienst als directeur op de locatie aan de Kagerstraat in Leiden, met als opdracht de kwaliteit van de havo te verbeteren. De middelbare schoolopleiding was in 2011 door de Onderwijsinspectie als ‘zwak’ beoordeelt. Een jaar na de aanstelling van De Haan, in 2013, scoorde de havo op het Visser ’t Hooft Lyceum weer een voldoende.

Ondanks die prestatie is de werkdruk die kwam kijken bij de veranderingen de voornaamste reden voor De Haan om op te stappen. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×