Amsterdamse inbreker gepakt na intrappen voordeur

De politie heeft gisteravond op de Marislaan een 32-jarige Amsterdammer gearresteerd die eerder op de avond probeerde in te breken bij een woning aan de Rijnsburgerweg. Hij deed dat door de voordeur in te trappen. De bewoonster, een 68-jarige vrouw, schrok zich rond 22.30 uur dood toen de Amsterdammer met veel herrie de deur intrapte.

Ze belde meteen de politie en de toegesnelde agenten hebben direct de wijk afgezet om te voorkomen dat de dader kon ontsnappen. De man werd al snel op de Marislaan gezien. Agenten zetten de achtervolging in en vonden hem op een parkeerdek waar hij op de grond was gaan liggen in de hoop te ontkomen. De man is aangehouden en de politie onderzoekt of hij nog meer op zijn kerfstok heeft.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×