Politie doorzoekt hotel in Noordwijk op wapens

Agenten hebben gisteravond een inval gedaan in een hotel aan de Jan van Henegouwenweg in Noordwijk. Bij de politie waren meerdere tips binnen gekomen dat enkele aanwezigen in het hotel over vuurwapens zouden beschikken. Bij de zoekactie werden speciaal getrainde honden ingezet die de hotelkamers afgingen. Er werden geen vuurwapens aangetroffen. Wel vonden agenten op een kamer een hoeveelheid drugs.

Elf mensen werden door de politie tijdelijk apart gehouden in de lobby, terwijl het hotel werd doorzocht. De 23-jarige bewoner van de kamer waar de drugs werden gevonden is aangehouden. Dat gold ook voor een man die zich niet kon legitimeren.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×