Rogier Jansen is zowel point- als shooting guard. (Afbeelding: wikipedia)

ZZ Leiden voegt basketballer Rogier Jansen toe aan team

Voor een basketballer is Rogier Jansen niet bijzonder groot: 1.88m, veelzijdig is hij wel. Hij kan zowel als point guard als shooting guard worden ingezet. Zorg en Zekerheid Leiden is daarom ook blij met hun nieuwe aanwinst, de zesde contractspeler die het team dit seizoen heeft weten aantrekken. 

De 29-jarige Jansen speelde het afgelopen seizoen voor Den Helder. In 2002 debuteerde hij en werd dat seizoen uitgeroepen tot rookie van het jaar. In 2005 speelde hij een seizoen in het buitenland en maakte Jansen zijn debuut voor Oranje in een wedstrijd tegen TsjechiĆ«. En komend seizoen zal hij dus voor ZZ Leiden spelen.  

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×