De EL CID-informatiemarkt in het centrum van Leiden. Een bonte verzameling van organisaties die allemaal iets te bieden hebben voor de nieuwe Leidse studenten. (Foto's: Chris de Waard).

Tientallen verenigingen op EL CID-informatiemarkt

Sport-, studie- en studentenverenigingen, politieke partijen, horeca, pizzaburgers en cola. Het was weer een bonte verzameling aan informatiestands op de EL CID-informatiemarkt die vanmiddag werd gehouden op de Nieuwe Rijn en de Botermarkt. Voornaamste doelen: klanten of vrijwilligers werven, zieltjes winnen, bekendheid onder de studenten genereren.

Audiofragment: Nieuws071, het nieuwsprogramma van Sleutelstad 93.7 FM, kwam vandaag vanaf de EL CID-markt.

brandweer-vrouw.jpg

De brandweer is ook altijd present op de EL CID-markt. Elk jaar wordt op een ludieke of confronterende manier aandacht gevraagd voor brandveiligheid in studentenwoningen. Verslaggever Chris de Waard stapte voor de gelegenheid niet in bed met een spuitgast, maar met een brandweervrouw.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×