Op de A44 wandelde de koe op haar gemakje tussen de auto's door. Pas na enige tijd wisten agenten met behulp van omstanders het dier te vangen en terug naar de wei te brengen. (Foto/video: Hans Vink).

Loslopende koe zorgt voor files op A44

Een koe die bij Oegstgeest de A44 opliep, heeft voor de nodige consternatie gezorgd op de snelweg. Automobilisten gingen op de rem waardoor een flinke file ontstond. Wel werd daarmee voorkomen dat er ongelukken gebeurden. Agenten wisten de koe met behulp van omstanders na verloop van tijd bij benzinestation BP weer te vangen. Het beest heeft aan haar avontuurlijke uitstapje geen verwondingen overgehouden.

Ook op de andere baan – richting Amsterdam – ontstond een file. Dat kwam door kijkers.

Advertentie

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×