Waarschijnlijk is het zwembad aan de Voorschoterweg morgen weer helemaal gevuld.

Technische storing: zwembad leeggelopen

Vanmiddag keken zwemmers die hun baantjes wilden trekken in buitenbad De Vliet raar op. Ze zagen de bodem van het zwembad en moesten onverrichterzake huiswaarts keren. Nu zie je in een zwembad altijd de bodem wel, maar doorgaans door enkele meters helder water. Bij De Vliet was dan door een technische storing vandaag niet het geval. Het zwembad liep leeg.

leeg-zwembad.jpgManager Henri de Boer van Sportbedrijf Leiden laat weten dat het zwembad in elk geval niet lek is. “Het is een technisch probleem, het bad wordt nu weer gevuld. Ik verwacht dat we morgen weer open zijn.” Helemaal zeker is dat overigens niet, meer gezien het weer verwacht De Boer geen grote drukte op zondag. “En mensen die wel komen, verwijzen we zo nodig door naar zwembad De Zijl.”

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×