Leiden University Pride tijdens de EL CID (Foto: Chris de Waard).

LGB gaat verder als Leiden University Pride

Wel student, niet hetero? Dan is de Leiden University Pride voor jou misschien de plek om gelijkgestemde studenten te ontmoeten. De Leiden University Pride (voorheen Leidsche Ganymedes Borrel) is het roze netwerk voor studenten, medewerkers en alumni van de Leidse Universiteit.

De LUP organiseert iedere maand een borrel en vaak een lezing speciaal voor lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders. De activiteiten zijn voor iedereen uit de universitaire gemeenschap toegankelijk. 

Het roze netwerk, dat per 1 september van naam verandert, heeft als doelstelling de diversiteit binnen de universiteit beter en op een positieve manier zichtbaar te maken. Op 26 oktober is er de eerste borrel van het nieuwe academische jaar. Voor meer informatie kun je terecht op lupride.nl of op facebook.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×