2e Fotofestival Leiden ook te bekijken in New York

De tweede editie van het International Fotofestival Leiden vindt plaats van 11 oktober t/m 8 november. Het Internationaal Fotofestival Leiden gaat dit jaar een unieke samenwerking aan. Het Fotofestival werkt dit jaar samen met Photoville New York. Dat betekent dat het werk van de 20 fotografen die door de jury worden geselecteerd, in New York te zien is.

Het Fotofestival Leiden heeft als doelstelling beginnende, maar wel professionele fotografen een podium te bieden. Dat podium bevindt zich niet onder andere in galeries, winkels en restaurants en buiten in de Leidse binnenstad (Stadhuisplein, Hooglandse Kerkgracht, Nieuwstraat en Pieterskerkplein).

Belangstellenden die mee willen doen, kunnen zich nog tot en met 22 augustus aanmelden.

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×