Culinaire Dinertocht nu ook door de Leidse grachten

Volgende maand wordt voor de eerste keer de Culinaire Dinertocht in Leiden georganiseerd. Op zaterdag 13 september varen er vanaf 12:00 uur maximaal 28 boten door het centrum. Doel van het evenement is om deelnemers kennis te laten maken met het culinaire aanbod van een vijftal restaurants in Leiden in combinatie met informatie over de historie van de stad. Op elke boot zit dus ook een gids.

Na een eerste succesvolle editie in juni 2013 in Den Haag heeft de organisatie besloten om de Culinaire Dinertocht dit jaar ook in Leiden te houden. Brasserie de Poort, Restaurant In den Doofpot, The Restaurant van het Hilton Garden Inn Hotel, Grand Café Restaurant De Vriend en Mangerie ‘de Jonge Koekop’ zijn de vijf deelnemende Leidse restaurants.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×