Leidse wandelroutes in nieuwe stadsgids

Onlangs is de vernieuwde Stadsgids Ontdek Leiden verschenen. De Stadsgids is een A6-boekje voor bezoekers die al in Leiden zijn. Hierin kunnen ze alle informatie vinden om hun weg in de stad te vinden, zoals info over de musea, varen, de monumenten, winkelen en horeca.

Een nieuw onderdeel in deze uitgave zijn vier wandelroutes welke zijn ontwikkeld in samenwerking met Centrummanagement Leiden. Vier bekende Leidenaren hebben de input geleverd voor de routes: Jochem Myjer voor de kinderroute, burgemeester Lenferink voor de waterroute, Carel Stolker voor de wetenschapsroute en Abdelkader Benali voor de kunst- en literatuurroute. Compleet met plattegrond kunnen bezoekers Leiden ontdekken in het thema wat hen het meeste aanspreekt.

De Stadsgids Ontdek Leiden is af te halen bij het Visitor Centre aan de Stationsweg 41.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×