Politie rolt hennepkwekerij in Marnixstraat op.

Politie rolt hennepkwekerij in Marnixstraat op

De politie heeft gistermiddag rond 13.30 uur een hennepkwekerij in de Marnixstraat opgerold. Agenten gingen na een melding poolshoogte nemen en troffen op de eerste verdieping van een woning 536 hennepplanten aan. De plantjes waren verspreid over drie kamers.

Ook werd een pot met 15 stekplantjes aangetroffen. De kwekerij is inmiddels ontmanteld en de plantjes zijn samen met de apparatuur vernietigd.

De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij.

Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn ‘Meld Misdaad Anoniem’ via 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×