Bij een uitslaande brand in de Molenstraat ontstond vannacht alleen materiële schde. Wel werd de bewoner voor controle meegenomen naar het ziekenhuis, omdat hij rook had ingeademd. (Foto's: Toon van der Poel).

Benedenwoning uitgebrand in Molenstraat

Vannacht is er brand uitgebroken in een benedenwoning in de Molenstraat in Leiden Noord. De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse om de uitslaande brand te bestrijden. De bewoner kon het huis op eigen kracht verlaten en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Hij had rook ingeademd. 

De brandweer bracht twee bovenburen in veiligheid. Hun woning liep roetschade op. In totaal werden vier aangrenzende woningen tijdens de bluswerkzaamheden ontruimd. Over de oorzaak van de brand en de hoogte van de schade zijn nog geen mededelingen gedaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×