Bij de inbreker werden onder andere een viskoffer en een aggregaat aangetroffen. Omdat de politie van deze spullen geen aangiftes heeft, is niet zeker of ze van diefstal afkomstig zijn. Daarom wil de politie graag weten of iemand de zaken op de foto's herkent. (Foto's: Politie Leiden Zuid).

Politie onderzoekt herkomst van bij inbreker gevonden goederen

Bij de man die gisteren door de politie uit het water bij de Jan van Goyenkade is gehaald, zijn verschillende spullen gevonden waarvan de politie denkt dat ze afkomstig zijn van diefstal. De aangehouden verdachte heeft vrijwel zeker een hele serie inbraken op zijn naam.

De inbreker probeerde aan de politie te ontkomen door in het water te springen. Agenten gingen met een boot van een omstander achter hem aan en konden hem ter hoogte van de Rijn en Schiekade aanhouden.

aggregaat.jpg

Bij de inbreker werden onder meer een aggregaat en een viskoffer gevonden. De politie zoekt de rechtmatige eigenaar(s).

Weet u van wie de goederen zijn of herkent u de goederen als uw eigendom neem dan contact op de met de politie via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×