Kermis en muziek in Pieterskerk tijdens Verrassend Winkelweekeinde

Vrijdag en zaterdag draait het Reuzenrad in de Pieterskerk. Midden in de kerk kunnen bezoekers vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur een kijkje nemen vanuit een negen meter hoog reuzenrad. Ook is de trans van de Pieterskerk open, waardoor er een prachtig uitzicht is over het historische centrum van Leiden en staan er in het schip van de kerk een grote schommel en een rodeostier. Voor de kleintjes is er een springkussen. In het Pieterskerkcaf√© is op beide dagen live muziek van singer-songwriters i.s.m. BIGGG! Smallband Festival.

De Pieterskerk opent dit weekeinde de deuren met speciale activiteiten in verband met Rrrollend Leiden dat op het plein voor de kerk wordt gehouden en het Verrassend Winkelweekeinde dat dit keer in het teken staat van fashion en muziek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×