Leger des Heils zoekt collectanten

Het Leger des Heils is in de hele regio op zoek naar collectanten voor de jaarlijkse deur-tot-deurcollecte. De collecte wordt gehouden van 24 tot en met 29 november 2014. De opbrengst wordt gebruikt voor het sociaal maatschappelijk werk van het Leger des Heils.

Een groeiende groep mensen heeft, als gevolg van de economische crisis, moeite om het hoofd boven water te houden. Bovendien voelen steeds meer mensen zich eenzaam. Meer en meer mensen doen een beroep op de hulp van het Leger des Heils. In de vorm van gebruikte kleding, voedsel of hulp bij schulden.

Het Leger des Heils wil mensen helpen die hulp nodig hebben en nergens anders terecht kunnen. Iedereen kan een beroep doen op het Leger des Heils, ongeacht achtergrond of levensovertuiging. Jaarlijks helpt het Leger des Heils 35.000 mensen met professionele zorg en begeleiding: van maatschappelijke opvang tot verslavingszorg en van jeugdzorg tot reclassering.

De deuren van buurtsteunpunten en korpsgebouwen staan voor iedereen open. Wekelijks worden inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en andere activiteiten georganiseerd. Voor deze projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven, krijgt het Leger des Heils geen subsidie. Daarom zoekt het Leger mensen die willen helpen, zodat dit belangrijke werk door kan blijven gaan.

Onder de noemer ‘Samenleven doe je dus niet alleen’, organiseert het Leger des Heils in veel plaatsen een deur-tot-deurcollecte. Mensen die tijdens de collecteweek beschikbaar zijn en zich willen aanmelden om in de eigen omgeving te collecteren vinden alle informatie op www.legerdesheils.nl/collectanten. Bellen kan ook: 036 – 53 98 175.

Het Leger des Heils zoekt collectanten in Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten en Zoeterwoude.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×