Albumrelease 'Art Nouveau' van The Stream

Jan Stroomer heeft samen met zijn band The Stream een nieuw album uitgebracht: Art Nouveau. Afgelopen zaterdag speelden ze de nieuwe plaat in de Nieuwplaats aan de Rijnsburgerweg. Het concert was druk bezocht.

Met Art Nouveau is Jan Stroomer een nieuwe richting ingeslagen. Stroomer: ”Ik wilde dit keer een plaat uitbrengen die ik zelf heel mooi vind. Het vorige album is commerciëler.” Op het gebied van de muziek heeft Stroomer zich laten inspireren door Queen, Elton John en Billy Joël. De teksten gaan voornamelijk over liefde en afscheid.

Audiofragment: Jan Stroomer in gesprek met Eline van den Hout over zijn nieuwe album ‘Art Nouveau’

Stroomer wil in de toekomst graag buiten Leiden optreden met The Stream. Daar zijn ze nu hard voor bezig. Stroomer: ”Uiteindelijk hoop ik ooit met een orkest te kunnen optreden. Dat is mijn grote droom!”


Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×