Het singer-songwritersduo Nancy Brick is de eerste artiest die een platendeal bij QuiteQuiet Records heeft getekend (Foto: Hugo Goudswaard)

Nieuw muisstil Leids platenlabel QuiteQuiet Records gelanceerd

Het nieuwe Leidse platenlabel QuiteQuiet Records is sinds deze week uit de startblokken. De platenmaatschappij is een afsplitsing van QuiteQuiet: luisteravonden met singer-songwriter muziek, onder meer in Leiden. 

De platenmaatschappij profileert zich als ‘het stilste platenlabel van Nederland’, en zal dan ook rustige singer-songwriter muziek op de markt gaan brengen. De eerste release van QuiteQuiet Records, een heruitgave van het debuutalbum van duo Nancy Brick, kwam maandag uit.

Acoustische live uitvoering van ‘The Mountain’ door Nancy Brick, de eerste artiest onder het label QuiteQuiet Records (Video: Hugo Goudswaard)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×