Bij de aanrijding op de rotonde raakte een bejaarde vrouw zwaargewond. De politie zoekt getuigen. (Foto: Menno Plug).

Politie zoekt getuigen van aanrijding in Katwijk

De politie zoekt getuigen van een aanrijding waarbij een 77-jarige fietsster uit Katwijk afgelopen woensdag zwaargewond raakte. De bejaarde vrouw werd op de rotonde Zeeweg / Koningin Julianalaan aangereden door een bestelbus.

Het slachtoffer fietste rond 18.15 uur op het fietspad van de betreffende rotonde en wilde oversteken in de richting van de Meeuwenlaan. Daarbij verleende de vrouw vermoedelijk geen voorrang aan de afslaande bestelbus, waardoor de aanrijding ontstond.

Het slachtoffer raakte bij de aanrijding ernstig gewond en is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het incident en is daarbij op zoek naar getuigen. die worden verzocht om te bellen met de politie in Leiden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×