De politie deed vanmorgen onderzoek in de Munnikenstraat waar het slachtoffer woont. (Foto: Toon van der Poel).

Leidenaar gewond bij steekpartij

Een 30-jarige man uit Leiden is vanmorgen in alle vroegte gewond geraakt toen hij bij de Zijlpoort in zijn gezicht werd gestoken. waarschijnlijk met een gebroken glas. De man liep vervolgens op eigen kracht naar zijn woning in de Munnikenstraat. Daar werd hij opgehaald door een ambulance die hem naar het ziekenhuis bracht. Het letsel zou meevallen.

De technische recherche deed vanmorgen onderzoek in de straat. Daarbij namen agenten ook een kijkje in een woning even verderop. Of daar de dader woont is nog niet bekend. Volgens Omroep West zou het gaan om iemand die voor veel overlast in de buurt zorgde. Daardoor zou het mogelijk kunnen gaan om een uit de hand gelopen burenruzie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×