Aanhoudingen tijdens 'Weekend van Voorschoten'

De politie heeft afgelopen weekeinde enkele aanhoudingen verricht in verband met opstootjes die er in het dorp plaatsvonden na afloop van het ‘Weekend van Voorschoten’. Na afloop van het feest ontstond er in de Schoolstraat ruzie. Een 29-jarige man uit Voorschoten deelde na een woordenwisseling een kopstoot uit aan een 17-jarige man uit Noordwijk. De politie hield de Voorschotenaar aan. Tijdens de aanhouding begonnen groepjes jongeren zich met de zaak te bemoeien.

Ook in de Raadhuislaan liep het uit de hand. Een 17-jarige jongen uit Voorschoten bedreigde een agent met de dood, hij werd hierop aangehouden. Nadat ook hier mensen zich met de aanhouding gingen bemoeien, werd er gevorderd om de plaats te verlaten. Een 19-jarige man uit Voorschoten werd hierbij aangehouden omdat hij geen gehoor gaf aan deze vordering. Eén persoon die was aangehouden, wist te ontkomen en verdween in de menigte.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×