Open Pandendag beleeft tweede editie

Morgen organiseert het Centrummanagement Leiden voor de tweede keer een Open Pandendag. Niet alleen zijn er allerlei bedrijfspanden zonder afspraak te bezoeken door geïnteresseerde ondernemers, ook is er een bijeenkomst bij V& D waar onder andere centrummanager Erwin Roodhart en de wethouders Strijk en Laudy de belangstellenden bijpraten over de kansen die Leiden biedt aan ondernemers.

De Open Pandendag eindigt met een ‘lunch on the go’ rondleiding langs de panden, waarbij ook allerlei ontwikkelingen in het centrum worden toegelicht. Bijvoorbeeld de Aalmarktplannen en de bouw van ondergrondse parkeergarages. 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline