Foto: Jos Moesman

Fietser aangereden op Kanaalweg

Op de Kanaalweg, bij de kruising met het Kanaalpark, is een fietser rond 15:30u aangereden door een auto. Hoe het ongeluk tot stand is gekomen, kon de aanwezige politie nog niet vrijgeven. Gezien de verkeerssituatie heeft de automobilist de overstekende fietser waarschijnlijk over het hoofd gezien of geen voorrang verleend .

Het slachtoffer werd door de toegesnelde hulpdiensten ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. Ooggetuigen melden dat er in ieder geval een nekbrace is aangebracht. Daarna is de jongeman voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×