Brom- en snorfietscontrole Leiden en Oegstgeest

De politie hield gisteren op bij de Rijnsburgerweg en de Admiraalsweg in Leiden brom- en snorfietscontroles. In totaal werden daar 89 brom- en snorfietsers gecontroleerd. Zesentwintig van hen werden bekeurd omdat de toegestane constructiesnelheid werd overschreden. Vier personen kregen een bekeuring voor het negeren van rood licht, zes voor het niet op eerste vordering tonen van een geldig rijbewijs en een voor niet handsfree bellen.

In de middag werden aan de Oude Rijnzichtweg 34 brom- en snorfietsers gecontroleerd. Twaalf van hen kregen een bekeuring omdat de toegestane constructiesnelheid werd overschreden. Twee personen werden bekeurd om dat zij niet op eerste vordering een geldig rijbewijs toonden, een persoon negeerde het rode verkeerslicht en twee kregen een bekeuring om technische ondeugdelijkheid.

Leiden Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×