Luister naar de Nacht van Kunst en Kennis op Sleutelstad

Tussen 19.00 uur en 02.00 uur zendt Sleutelstad FM live uit tijdens de Nacht van Kunst en Kennis. Net als vorig jaar gaan de verslaggevers op pad om ook de thuisblijvers mee te nemen in deze bijzondere nacht met meer dan 100 acts op 10 locaties in het centrum.

Audiofragment: Om alvast in de sfeer te komen hier een compilatie van de uitzending van vorig jaar.

Met de Nacht van Kunst en Kennis zet Leiden zich nadrukkelijk op de kaart als stad van cultuur en wetenschap. Met veel succes, getuige het enorme succes van de eerste editie die vorig jaar meteen al duizenden bezoekers trok.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline