(Foto's: Chris de Waard)

Nacht van Ontdekkingen trekt drieduizend bezoekers

Kunst- en kennisfestival De Nacht van Ontdekkingen dat afgelopen zaterdag plaatsvond bij het academiegebouw van Universiteit Leiden, de Hortus botanicus, Universiteitsbibliotheek Leiden en de Oude Sterrewacht heeft circa drieduizend bezoekers op de been gebracht. Dat laat Leiden&Partners aan Sleutelstad weten.

Het evenement werd voor het eerst georganiseerd onder de paraplu van de Days of Art & Science. “Het is een mooi begin en daar gaan we op voortborduren in de verdere opbouw van de Days of Art & Science”, zegt hoofd strategie en marketing Mincke Pijpers van Leiden&Partners.

Sleutelstad deed online en via de radio verslag. Kijk hier voor ons liveblog van de avond met onder andere het afsluitende optreden van Claude.

Cultuur Leiden Science Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×