Toen het sloopwerk vóór de verbouwing in volle gang was.

Dierenasiel houdt open dag op 4 oktober

Dierentehuis Stevenshage organiseert op dierendag een open asieldag. Naast dat burgemeester Lenferink deze dag de officiele opening doet van de nieuwbouw, zijn er ook tal van activiteiten. Iedereen kan een kijkje nemen achter de schermen en er kan ook wat gegeten en gedronken worden. Hondenschool ‘Dogstart’ geeft een demonstratie en vertelt over hondengedrag. Reptielenopvang ‘PretMetRep’ laat dieren zien die níet in Stevenshage worden opgevangen en vertelt over de verzorging ervan. 

Kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding door professionele schminkers omgetoverd worden tot prachtige dieren. De opbrengst daarvan komt geheel ten goede aan het asiel. Bovendien is er een loterij met mooie prijzen. Omdat het dit jaar een hele speciale open asieldag is en het nieuwe gebouw op 4 oktober geopend wordt, is er een belangrijke rol weggelegd voor burgemeester Lenferink van Leiden. Hij zal de officiële openingshandeling verrichten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×