Leidse gelukswinkel keerde al ruim half miljoen euro uit

Een van de oudste tabakswinkels van Nederland, het Havanahuis aan de Apothekersdijk, heeft zichzelf omgedoopt tot ‘Leidse gelukswinkel’. Met reden, want in de zaak, die ook loten verkoopt, zijn dit jaar al een aantal flinke prijzen gevallen. Ook gisteren was het weer raak. Letterlijk. Een klant met een half Staatslot kon er 50.000 euro belastingvrij aftikken.

“Op het lot was in de Gelukstrekking van de Staatsloterij 100.000 euro gevallen,” vertelt Johnny Mohansingh van het Havanahuis: “En mijn klant had, helaas voor hem, een half lot. Maar dat is alsnog een prachtige prijs van een halve ton.”

In augustus won een andere klant van het Havanahuis al 500.000 euro en ook in mei was het al prijs bij de tabakszaak. Toen won een van Mohansingh’s klanten 35.000 euro in de Toto: “Met een inleg van 1 euro!”

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×