Spaanse Hoer: Rafelranden van Leiden nog twee avonden op de Burcht

Voordat de nacht valt en hemelsblauw plaatsmaakt voor avondrood, worden de rafelranden van Leidens Ontzet pijnlijk zichtbaar. De plek waar het louche leven bij elkaar komt is de burcht. Burgers, travo’s en prostituees, alles krioelt er door elkaar in een voorstelling waar heel Leiden weer een jaar op kan teren. Voor het vierde jaar op rij brengt Fields of Wonder rond 3 oktober een onzedelijke carrousel van muziek, zang, dans en vleierij.

Na al enkele uitverkochte voorstellingen zijn er nu alleen nog kaarten voor de voorstellingen op 2 en 3 oktober. Entree is een tientje, de aanvang van de voorstelling is 20.30 uur. Bezoekers moeten uiterlijk om 20.00 uur aanwezig zijn achter restaurant Koetshuis de Burcht (Van der Sterrepad). Daar wordt iedereen opgehaald om gezamenlijk de monumentale Burcht op te gaan. Reserveren: Mail naar info@fieldsofwonder.nl.

Advertentie

Leiden leidensontzet2014


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×