Politie zoekt getuigen van steekpartij

Tijdens een woordenwisseling op de Brahmslaan werd woensdagmiddag om 14.30 uur een 30-jarige Leidenaar mogelijk gestoken. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Het slachtoffer kreeg op straat ruzie met een man, werd op de grond gegooid en daarbij met een voorwerp gestoken of geraakt. Het slachtoffer raakte lichtgewond maar hoefde zich niet te laten behandelen.

De woordenwisseling was met een bekende van het slachtoffer en vond plaats op de kruising van de Brahmslaan met de Kennedylaan. Bent u getuige geweest van dit incident? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leiden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×