Vrouw overloopt inbrekers en krijgt pepperspray in haar ogen

Een 59-jarige bewoonster van een huis aan de Zoeterwoudseweg kreeg donderdagavond waarschijnlijk pepperspray in haar ogen gespoten toen ze thuiskwam en twee inbrekers overliep. Even voor 21.30 uur kwam de vrouw thuis en zag dat er aan de achterzijde van de woning een raam was opengebroken.

Terwijl ze naar de voordeur liep, belde ze de politie. Op dat moment ging de deur open en kwam een van de inbrekers naar buiten. De man duwde haar richting de achtertuin. Direct daarna sprong een tweede inbreker door het geforceerde raam naar buiten. Toen hij vlak bij de bewoonster stond, spoot hij iets in haar ogen.

De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×