Politie zoekt getuigen van poging tot beroving

De politie is op zoek naar getuigen van de poging tot beroving van een 18-jarige fietster uit Warmond. De vrouw fietste afgelopen dinsdag rond 10.00 uur over de Groene Maredijk in de richting van Leiden. Toen zij ter hoogte van de parkeerplaatsen van UVS fietste, werd ze ingehaald door een donderkleurige scooter waar twee personen op zaten. 

De persoon die achterop zat trok in het voorbijgaan aan de tas van de vrouw maar het lukte niet om deze af te pakken. De vrouw kwam bij het incident wel ten val, de daders zijn doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben.

De scooter betrof een sportief model, donkerkleurig met een hard uitlaatgeluid. De daders waren geheel in het zwart gekleed en droegen donkerkleurige helmen met donker vizier. Getuigen wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×