Klanten snackbar overmeesteren kassadief

Klanten van een snackbar aan de Lage Rijndijk hebben dinsdagavond rond 22.00 uur een 47-jarige man overmeesterd die er met de kassalade vandoor ging. De man zat in de snackbar een biertje te drinken en gooide wat muntgeld in een gokkast.

Toen de beheerder van de snackbar even naar achteren liep, zag de man zijn kans schoon. Hij gaf een klap op de kassa waardoor deze opensprong, pakte de kassalade en ging er mee vandoor. 

Andere klanten in de zaak twijfelden geen moment en zetten de achtervolging in. Zij wisten de man te overmeesteren door op hem te gaan zitten. Agenten hebben hem aangehouden en meegenomen voor verhoor.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×