Politie op zoek naar tasjesdieven op scooter

De politie is op zoek naar getuigen van een mislukte straatroof op het Groene Maredijkje. Een 18-jarige fietsster uit Warmond reed dinsdagmorgen om 10.00 uur over het fietspad tussen Oegstgeest en Leiden toen ze ter hoogte van de parkeerplaatsen bij UVS werd ingehaald door een donkerkleurige scooter met twee opzittenden. De passagier trok in het voorbijgaan aan de tas van de fietsster. Het lukte hem echter niet om de tas mee te nemen. De fietsster kwam echter wel ten val, terwijl de daders doorreden.

De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben. De scooter betrof een sportief model, donkerkleurig met een hard uitlaatgeluid. De opzittenden waren geheel in het zwart gekleed en droegen donkerkleurige helmen met donker vizier. Getuigen wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×