10 november is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg (Afbeelding: gemeente Leiden)

Feestelijke en zorgeloze dag voor Leidse mantelzorgers

Op 10 november wordt ook dit jaar weer de Dag van de Mantelzorg gevierd. Een dag waarop waardering wordt getoond voor mantelzorgers.

Mensen, jong en oud, die zorgen voor iemand in hun naaste omgeving, zijn van harte welkom om op deze dag te komen genieten van theater, wandelingen, diverse workshops en film. Een feestelijke dag vol ontspanning en gezelligheid waarbij u zelf kunt bepalen aan welke activiteiten u wilt deelnemen.

Op het stadhuis worden op 10 november mantelzorgers feestelijk ontvangen door wethouder Van Gelderen (Jeugd, Welzijn, Zorg, SP). Ook is er een theatervoorstelling door P|S Theater.  Daarna zijn er verschillende workshops (o.a. voetmassage, fotografie, zingen). De dag wordt afgesloten met een filmavond.

Mantelzorgers kunnen zich t/m 17 oktober aanmelden. Voor meer info: www.mantelzorgleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×