Aanhouding na diefstal en mislukte beroving

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben agenten een 26-jarige man aangehouden bij de Pelikaanhof. Een 21-jarige Leidenaar belde rond 01.55 uur de politie omdat iemand had geprobeerd om hem te beroven. Hij gaf een signalement door dat de politie nogal bekend voorkwam. Het bleek te gaan om een man die kort daarvoor bij het politiebureau was heengezonden, nadat hij was opgepakt bij een ruzie op de Steenstraat.

Agenten gingen naar het slachtoffer om de aangifte op te nemen, toen ze de verdachte uit een snackbar bij de Pelikaanhof zagen komen. De man werd direct aangehouden op verdenking van de poging tot beroving en openbare dronkenschap. Toen de eigenaar van de snackbar ook nog naar de agenten kwam met de mededeling dat de man zijn bestelling weigerde te betalen, werd ook diefstal aan het lijstje toegevoegd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×