Leidse inbreker gepakt in Teylingen

Politieagenten hielden gisternacht om 04.00 uur in Teylingen een 31-jarige Leidenaar aan die op een gestolen bromfiets rond reed. Uit onderzoek bleek dat de man ook nog een woninginbraak had gepleegd. De man had een aantal gestolen goederen, waaronder een navigatiesysteem en mobiele telefoon bij zich. Hij werd dan ook ingesloten voor nader verhoor.

Uit het onderzoek bleek dat de man kort voor zijn aanhouding had ingebroken in een woning op de Jacoba van Beierenweg. De goederen die de man bij zich had waren bij die inbraak weggenomen. In zijn tas zat onder andere een brief van de bewoner van het betrokken huis. Het was voor de agenten vervolgens een makkie om deze inbraak op te lossen. De man zit nog vast.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×