Op het Stadhuisplein staat het megascherm van het International Photo Festival Leiden. (Foto: PR).

Verrassend WinkelWeekend met foto en film

Komend weekeinde staat de Leidse binnenstad in het teken van Film & Fotografie. Tijdens het Verrassend Winkel Weekend kan onder meer de openlucht fototentoonstelling van het International Photo Festival Leiden worden bezocht met een speciale expositie van het New Yorkse filmfestival Photoville te zien.

Onder muzikale begeleiding van K&G is er op verschillende momenten een ‘rijdend fotocorso’ met werken van fotografen van het LAFV. In tal van winkels en restaurants zijn solotentoonstellingen van fotografen te bezichtigen. Even een filmpje pakken kan ook: de rijdende bioscoop CineVan van Cineville en het LIFF rijdt door de stad en vertoont Short Films.

Het winkelend publiek staat dit weekeinde zelf ook in de spotlights. zo kan je op de foto als filmster en kan je je laten vastleggen in je nieuw aan te schaffen outfit. Voor kinderen is er een speciale fotoshoot bij BplusC in de Nieuwstraat. Die kunnen daar als een van hun favoriete kleine filmsterren op de foto.

Verder bruist de stad van de activiteiten in de musea, is er weer een BioMarkt en de Stoffenbeurs. Ook lopen er bekende filmsterren door de stad.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×