Politie zoekt getuigen van beroving blinde vrouw

De recherche in Leiden is dringend op zoek naar mensen die informatie hebben over een laffe poging om een blinde vrouw te beroven. Ook is men op zoek naar de twee mannen die het slachtoffer te hulp schoten. De 62-jarige vrouw liep op zaterdag 11 oktober om 19.30 uur op de Stationsweg toen een nog onbekende blanke jongen van ongeveer 20 jaar probeerde om haar geld afhandig te maken. Omstanders grepen en, waarop de jongen er vandoor ging.

Vanavond wordt in het opsporingsprogramma Team West van TV West aandacht aan deze zaak besteed. Team West wordt uitgezonden om 17.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×