(Foto: Nederland Leest).

Vliegende Maarten 't Hart opent Nederland Leest

Schrijver Maarten ’t Hart vliegt op zaterdag 1 november met zijn roman ‘Een vlucht regenwulpen’ Nederland af. Voor de opening van de jaarlijkse leesbevorderingscampagne Nederland Leest reist ’t Hart per helikopter via Schagen, Vriezenveen en Geldrop naar Leiden. Bij bibliotheek en cultureel centrum BplusC wordt hij feestelijk onthaald en geeft hij een signeersessie.

Leden van de bibliotheek kunnen ‘Een vlucht regenwulpen’ van Maarten ’t Hart, dat dit jaar tijdens de campagne centraal staat, gratis ontvangen zolang de voorraad strekt. Landelijk is er een oplage van honderdduizend exemplaren verspreid over openbare bibliotheken.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×